dilluns, 2 de maig del 2011

Projecte pol·len

El projecte pol·len es va iniciar l’1 de gener de 2006 i es va desenvolupar durant tres anys i mig. El projecte, el propòsit del qual és establir un ensenyament de l’educació basat en la investigació, es va centrar en la creació de 12 “Ciudades semillero de ciencia” a la Unió Europea. Una “Ciudad Semillero” és un territori educatiu que recolza l’ensenyament de la ciència a l’educació primària a través del compromís de tota la comunitat.

L’objectiu bàsic de Pol·len consistia en proporcionar una mostra empírica de com pot reformar-se l’ensenyament de les ciències a escala local, a les escoles i al mateix temps involucrar tota la comunitat, per demostrar així a les parts interessades i autoritats educatives nacionals que aquesta proposta pot ser eficaç i sostenible, i finalment intentar aconseguir una millora d’aquesta.


Pol·len va proporcionar a cada “ciudad semillero” materials i suports metodològics i pedagògics compatibles amb els programes escolars locals. Aquest projecte desenvolupat en més de 400 escoles d’Europa es basa en pilars bàsics que conformen la Carta de les Ciudades semillero per l’ens
enyament de les ciències. Tot el material elaborat dins el marc de projecte Pol·len i qualsevol informació complementària sobre el projecte està disponible en el següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada