dilluns, 2 de maig del 2011

"Cúando empezar con la música"

Aquest article escrit per Marta Fdez.-Carrión Quero parla sobre el moment cal començar a tocar un instrument de forma professional.
Si bé és conegut per la societat que l’educació musical és fonamental en el desenvolupament dels nens i nenes, cal tenir en compte també de quina manera es fa. En l’article no recolza la opció de fer especialitzar a un nen petit (de l’etapa d’infantil) amb un instrument concret. Cal que abans de tocar un instrument determinat, el nen hagi après a cantar, a entendre els conceptes de ritme, a escoltar música, etc.
Per tal de recolzar la seva teoria, l’autora de l’article exposa unes quantes de les metodologies que s’empren en altres països per tal d’introduir els nens i nenes d’educació infantil a la música, com per exemple el mètode “Susuky”.
L’autora també està d’acord amb el fet d’incloure la dansa en l’aprenentatge de la música i diu que pel que fa a tocar un instrument professionalment el nen ho hauria de fer cap als 8 anys, quan ja pugui decidir (després d’haver treballat els conceptes previs) quin instrument vol tocar.

Per veure tot l'article fes clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada