diumenge, 1 de maig del 2011

Imaginary. Una mirada matemàtica


Des del 21 de gener fins el 6 de juny de 2011, l’Obra Social “la Caixa” ens mostra una exposició titulada Imaginary. Una mirada matemàtica que combina l’art, l’educació i les matemàtiques. Aquesta és una adaptació de l’exposició Imaginary de l’Institut d’Investigació Maemàtica d’Oberwolfach (Alemanya), produïda per la Real Societat Matemàtica Española en motiu del seu centenari.
La mostra presenta dotze il·lustracions en 3D que sorgeixen de l’aplicació d’equacions matemàtiques, la relació entre geometria i àlgebra, i el món de les simetries i singularitats. Moltes de les figures que es presenten són objectes de la vida quotidiana. L’exposició convida als visitants a reflexionar, conèixer, entendre la realitat, crear fàcilment formes boniques i harmonioses fent servir la pissarra digital i el programa Surfer.
L'enllaç d'acontinuació, mostra les declaracions de la senyora Sònia Garcinuño, responsable de l’exposició de l’Àrea de Ciència de l’Obra Social, també hi intervé el senyor Sebastián Xambó el qual representa l’assessor, un dels membres de la RMSE i professor de la Universitat Politécnica de Barcelona, i per últim podem sentir les paraules de professors i alumnes de lES Carmen Conde, de Las Rozas de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada