dilluns, 30 de maig del 2011

Les xarxes socials acaparen tot el temps dels joves a internet

El periódico publica que segons dades reals els adolescents d’entre 8 i 16 anys passen de mitjana una hora i mitja al dia a les xarxes socials. Passen gairebé un 70% del seu temps a Internet en aquestes xarxes.

Les xarxes socials són la manera de comunicar-se per a ells. «Estem veient que els adolescents amb prou feines es truquen per telèfon i s'envien missatges de mòbil. Si volen quedar per veure un partit de futbol, el posen a Internet, i si veuen un jugador del Barça, fan el mateix».

En les més visitades, l’encapçalament vindria de la mà de Tuenti i Facebook; les segueixen Google, Youtube, el correu de Yahoo i Gmail. A continuació apareixen pàgines de jocs com minijuegos, a la qual segueixen pàgines del diari Marca, el canal de dibuixos animats Cartoon Network i Megavídeo.

Després d’aquest rànquing es pot veure que els adolescents no prenen l’internet com quelcom útil per als estudis, no hi ha ni una pàgina educativa: ni Xtec, ni edu365, ni Viquipèdia…
No obstant això, l’empresa encarregada de monitoritzar l’exploració dels adolescents i comunicar als pares l’estona que hi estan i les pàgines visitades, diu que els adolescents fan una navegació relativament responsable.

visiteu aquest enllaç per direccionar-vos a la notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada